De aproape patru luni, nu mai este doar europarlamentar, fiica Preşedintelui României şi unul dintre subiectele favorite ale presei, ci şi mama unei fetiţe nerăbdătoare să vină pe lume. Elena şi Bogdan, soţul său, au realizat recent primul pictorial alături de Sofia Anais pentru o revistă de peste Prut. Ce mărturisiri despre noua viaţă a scos la iveală fiica președintelui, aflați mai jos.

Elena Băsescu, Bogdan Ionescu și fiica lor, Sofia Anais, au realizat primul lor pictorial împreună. Fiica cea mică a președintelui a mărturisit pentru Revistă Viva că odată cu nașterea copilului a simțit că are un adevărat scop în viață. “Mă simț ca și când m-aș fi născut eu a două oară și viața de dinainte de venirea pe lume a Sofiei nu mai există și nu mai contează. E o experiență incredibilă ce cu greu poate fi descrisă în cuvinte celor care n-au trăit-o încă. Dintr-o dată, ai lângă tine un pui de om de care ești legat toată viață, indiferent ce s-ar întâmpla. Ai datoria să-l protejezi și să-i fii alături mereu. E un legământ total”, a declarat Elena Băsescu.

 Elena Băsescu, soțul și fiica ei

Referitor la viitorul fiicei sale, europarlamentarul susține că vrea că Sofia să trăiască într-o Românie în care să poată avea acces la cea mai bună educație. “Să aibă certitudinea că, orice s-ar întâmpla, e în siguranță, că sistemul de sănătate funcționează și că are șanse să-și aleagă orice profesie”, a mai spus ea.

 Revista Viva, ziare.com

Elena a explicat și alegerea pe care a făcut în materie de clinici, la naștere: “Peste 200.000 de mame nasc anual în România în condiţii de siguranţă, ceea ce arată că, totuşi, a merge în străinătate este mai degrabă un moft. Nu vreau să se supere pe mine proaspetele mămici care apelează la clinicile din alte ţări sau la cele private de la noi, dar ştiu că foarte multe dintre ele sunt dezamăgite de condiţii și tratamentul personalului medical, după naştere. Există la noi în ţară doctori excelenţi şi spitale foarte bine dotate”.

Sursa: Viva.ro

Distribuie articolul: