Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, și-a botezat în secret băiatul. Atât părinții, cât și invitații au fost foarte discreți și nu au dat detalii despre eveniment, dar presa românească a reușit să prindă câteva momente. Vezi mai jos care sunt acestea.

La data de 1 februarie, Elena Băsescu, fiica ex-președintelui României, Traian Băsescu, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit o notă maximă la naștere, adică zece. Ieri, 26 aprilie, Elena, împreună cu soțul ei, Bogdan Ionescu, și-au botezat băiețelul, astfel, Traian Jr. este deja creștinat.

Băsescu era fericit și imediat ce a ieșit din mașină l-a luat în brațe. „Hai la bunicul!”, a spus acesta, în timp ce fiica sa, Elena, i l-a întins pe micul Traian, îmbrăcat într-un costum de marinar. Evenimentul a fost organizat în secret și au participat doar rudele apropiate și nașii.

11048708_888502207862718_307013032413164286_n

Cel care a ieșit cu nepotul în brațe din biserică a fost Traian Băsescu, care a declarat că micuțul nu a plâns. „E al treilea junior și mai e și Traian Băsescu”, a spus, mândru, fostul șef al statului. Iar mama băiatului a declarat: „Sunt o femeie împlinită. Am doi copii superbi și sănătoși. Îmi mai doresc o fetiță”.

Iulia Albu un designer vestit din România a analizat, pentru WOWbiz.ro, ținuta Elenei Băsescu, despre care a declarat următoarele: „Elena Băsescu a purtat, cu ocazia creștinării micuțului său, un total look Dolce & Gabbana frapând, mai ales, prin simplitate și decență. Deși Elena ar fi putut să-și achiziționeze absolut orice piesa Dolce, aceasta a ales varianta „Wisterya”, un imprimeu floral proaspăt potrivit practic pentru orice ocazie, cu atât mai mult pentru evenimentul în sine. Elena a marcat astfel o apariție pozitivă, chiar dacî coafura nu a fost cea mai fericită varianta pentru acest context. Un mare plus pentru alegerea pantofilor stiletto în acelasi imprimeu. Mențiune: alegerea pantofului poate parea una greșită, însă în contextul unei nașteri recente, picioarele unei femei, nu sunt în niciun caz pregătite pentru sandale, astfel alegerea Elenei este una corectă și foarte potrivita. Aplaud în mod deosebit absența accesoriilor încarcate și a machiajului strident.

media_143006169182984400

Fetița Elenei, Sofia, a fost fermecătoare într-o rochiță aparținând aceluiași brand și în același imprimeu „Wisterya”. Recomand achiziționarea acestor piese de la francizele locale și nu pe internet, aceasta fiind singura modalitate de a alege marimea corectă pentru fiecare produs în parte.”

media_143006460077294500

Așadar, Elena Băsescu a optat pentru o rochie nu foarte scumpă și nici extravagantă, la creștinarea fiului ei. Mezina fostului presedinte a ales o rochie de doar 945 de euro, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc înalt, de 422 de euro. Mai mult, Elena a ales ca fiica ei, Sofia, să poarte același model de rochiță pentru care a platit în jur de 400 de euro. Iar soțul acesteia, Bogdan, a optat pentru o cravată pe care a asortat-o cu ținutele fetelor sale.

Sursa

Distribuie articolul: