Elena Băsescu a fost implicată marţi într-un accident rutier, în centrul Capitalei, şi a fost transportată la Spitalul Universitar, informează libertatea.ro. Conducerea unităţii medicale a precizat că fiica cea mică a preşedintelui, gravidă în cinci luni, este în stare bună şi că sarcina acesteia nu a fost pusă în pericol.

Sarcina Elenei Băsescu, gravidă pentru a doua oară, în cinci luni, nu a fost pusă în pericol în urma accidentului rurtier în care a fost implicată în cursul zilei de marţi, au anunţat reprezentanţii Spitalului Universitar, unde a fost transportată după incident.

“Pacienta a fost victima unui accident rutier, conducând un autovehicul, din Piaţa Charles de Gaulles. A fost adusă de către SMURD, respectându-se toate protocoalele în vigoare. În urma invesţigatiilor nu au fost decelate elemente patologice. Pacienta nu prezintă probleme de evoluţie a sarcinii”, anunţat Spitalul Universitar, conform Realitatea TV România.

Poliţia a precizat că din primele informaţii, vina ar aparţine conducătorului auto care a tamponat-o pe Elena Băsescu.”Astăzi, 30 septembrie 2014, în jurul orei 14:30, în Piaţa Charles de Gaulle a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Potrivit sursei citate, un conducător auto de 62 de ani nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi a tamponat uşor un alt autovehicul condus de o tânără de 34 de ani.

Ulterior, în urma evenimentului rutier, conducătoarea auto s-a deplasat la o unitate spitalicească pentru investigaţii medicale”, precizează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti.

Distribuie articolul: