Fiica președintelui României și fost parlamentar european, Elena Băsescu, i-a adresat astăzi prin intermediul contului său oficial de Facebook o felicitare liderului liberal-democrat de la Chișinău, Vlad Filat, care-și sărbătorește ziua de naștere. Iată mesajul EBA pentru Filat:

„Astăzi, îi urez cu toată căldura “La mulţi ani” unuia dintre cei mai determinaţi şi neobosiţi luptători pentru aducerea Republicii Moldova mai aproape de Europa: Vlad Filat. Să fie sănătos şi fericit alături de cei dragi şi să nu-şi piardă niciodată puterea de muncă şi dorinţa de a aduce o schimbare în bine în viaţa basarabenilor”, notează pe Facebook Elena Băsescu.

Filat si Elena Băsescu

Mesajele de „La Mulți ani” din comentariile pozei sunt de ordinul zecilor, iar aprecierile au trecut de mie, semn că gestul demnitarului european este foarte apreciat. Recent liderul PLDM s-a întrunit cu președintele Băsescu la București, postând pe aceeași rețea de socializare o poza mai neoficială.

Filat si Băsescu

Din surse demne de încredere, PentruEA.md a aflat că fostul premier va sărbători astăzi într-un cadru neoficial, într-un local din afara capitalei. Precizăm că Vlad Filat, președintele PLDM împlinește astăzi 45 de ani. Recent căsătorit cu jurnalista Angela Gonța, Filat va deveni în curând tătic pentru a treia oară.

Distribuie articolul: