După numai trei luni de când a devenit mamă, mezina preşedintelui s-a întors la muncă, în Parlamentul European. Eurodeputata însă nu a revenit în politică singură, ci însoţită de fiica sa, Sofia Anais, de nici trei luni.

Bebeluşul a fost bine primit de europarlamentari, care l-au copleşit cu atenţie.

Elena Basescu cu bebe in Parlament

“Nu mă pot despărţi de Sofia, aşa că am luat-o cu mine. Acestea sunt primele poze ale sale de la ‪Strasbourg‬. Mulţumesc mult tuturor colegilor mei din Parlamentul European pentru primirea foarte călduroasă pe care ne-au făcut-o mie şi Sofiei. I-am simţit alături de mine într-un moment foarte important şi asta a făcut întoarcerea la lucru mult mai uşoară,” a scris Elena Băsescu pe pagina de Facebook, unde a postat şi imaginile, scrie eva.ro.

EBA nu este prima mamă care îşi aduce copilul la muncă, în Parlamentul European. Tot la Strasbourg, în urmă cu patru ani, eurodeputata daneză Hanne Dahl a venit la şedinţa Parlamentului European cu bebeluşul în braţe. Politiciana a fost extrem de relaxată, ba chiar a participat la discuţiile în plen şi la vot, copilul fiind aşezat chiar pe masa de lucru la care europarlamentara se afla.

Elena Băsescu a născut pe 1 septembrie 2013, la Spitalul Universitar din Bucureşti, prin cezariană.

Distribuie articolul: