Eleganța se referă nu doar la stilul vestimentar, ci incude atât manierele, caracterul, cât și stilul de viață. Citește mai jos 9 puncte care definesc o femeie elegantă.

1. Urmează această regulă: doar un singur detaliu din ținuta vestimentară poate ieși în evidență. Alege doar un detaliu dintre o fustă scurtă sau o bluză cu decolteu.

2. În fiecare Duminică, găsește-ți timp pentru a-ți planifica ținutele tale pentru întreaga săptămână. Încearcă să formezi „uniforma” ta stilată, care nu-ți va crea mari bătăi de cap în timpul săptămânii.

3. Pentru ca să arăți elegant, păstrează igiena unghiilor și a părului.O femeie îngrijită va arăta perfect chiar și într-un sacou simplu, de culoare neagră.

4. Machiajul trebuie să fie echilibrat: dacă vrei să accentuezi ochii, aplică pe buze un ruj pal, iar dacă îți dorești să eclipsezi cu buze de culoare aprinsă, nu-ți accentua, prin machiaj, ochii.

5. Respectul față de oameni reprezintă sensul eleganței pentru o femeie. De aceea, atunci când mergi la o întâlnire, ține cont de contingentul în care te vei afla. Nu apela la ținute mult prea sexy la nunți sau zile de naștere, ca să atragi multă atenție asupra ta.

6. Nu te parfuma în exces cu arome înțepătoare.  Aromele subtile sunt exect ceea de ce ai nevoie.

7. Accesoriile opulente sunt foarte trendy, însă potrivite pentru ținutele simple.

8. Ține cont de gesturile și manierele tale: e inadmisibil să strigi cu voce tare la oameni, cum fac unele vedete.

9. Află ce ți se potrivește exact stilului tău. Dacă ai o siluetă mai voluptoasă, renunță la hainele pe corp, care-ți vor accentua kilogramele în plus.

Citește și Femeia trebuie oricum să rămână „Doamnă”. 10 reguli care te fac să fii o lady

Distribuie articolul: