Deși a ajuns la vârsta de 67 de ani, culturistul, actorul și politicianul american și Arnold Schwarzenegger se mândrește, în continuare, cu familia sa.

Arnold păstrează o legatură foarte strânsă cu cei patru copii ai săi: Katherine (25 de ani), Christina (23 de ani), Patrick (23 de ani) și Christopher (17 ani), în ciuda faptului că a divorțat de soția sa în 2011.

Christina Schwarzenegger este o tânară atrăgătoare, care seamănă mult Maria Shriver, mama sa.

Christina a absolvit recent Universitatea Georgetown și își menține relațiile apropiate cu mama.

       

Katherine Schwarzenegger, fiica de 25 de ani, a lui Arnold,  este autoare de cărți. A studiat Jurnalism și Comunicare la University of Southern California. Când era mică, Katherine a avut niște probleme legate de exteriorul său, dar yoga și sportul au ajutat-o să se refacă.

       

A scris și o carte intitulată ”Rock What You’ve Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who’s Been There and Back”. Prin această lucrare, Katherine și-a dorit să încurajeze femeile tinere, ca să lupte o imagine de sine mai pozitivă.

 

O poză de familie, mai veche. Din dreapta: Christina și Katherine:

Surse foto: www.zimbio.com, www.dailymail.co.uk, www.purepeople.com, www.zimbio.com, fashnberry.com, www.mgltimes.com, qatar-tribune.com, www.nzwomansweekly.co.nz

Distribuie articolul: