Tragem linie și calculăm succesul din acest an al concursului MăiestrIA. Cu fiecare an tot mai multe concurente talentate se întrec în creații tot mai originale. 

După multe și nespus de dificile selecții, în competiția concursului MăiestrIA de anul acesta au intrat 22 de participante, printre care cele mai multe din Chișinău, apoi Răzeni, Ialoveni, Strășeni, Fălești, București și chiar  Piatra Neamț.

Iată cine sunt norocoasele câștigătoare: 

Locul I – Iulia Nepotu, din Răzeni, Ialoveni.


Locul II – Irina Agachi, București. 


Locul III – Dina Voloc, Strășeni.


Simpatia Publicului – Ana Bivol, Razeni, Ialoveni

Toate cămășile câstigătoare merg la Bucuresti la invitația Andreei Tănăsescu, fondatoarea La Blouse Romaine, pentru a fi prezentate în cadrul evenimentului #REINVENTĂM, panel dedicat Zilei Mondiale a Drepturilor de Proprietate Intelectuală și Săptămânii Fashion Revolution România.

Premiile bănești pentru câștigătoare au fost oferite de Moldeco și Klumea, iar fiecare participantă a primit un cadou de la „Bunătăți de la Marika”, sponsorizat de Comunitatea Moldavă din Elveția.

Citește și: Lista participanților la concursul MăiestrIA 2018: tot mai popular în Moldova și promovat deja și de peste Prut

Distribuie articolul: