Premieră absolută pentru Republica Moldova – țara noastră va fi reprezentantă pentru prima data în cadrul competiției „Mr World”! Modelul internațional Valeriu Guțu a câștigat selecția națională și ne va reprezenta la competiția de modele masculine nr 1 la nivel mondial – Mr World 2014! Cunașteți-l pe Valeriu și vedeți ce șanse are la acest concurs.

Valeriu Guțu (alias Valerio Gucci) are 22 ani și 1.84 m înălțime și este model al agenției Attitude Models. Valeriu Guțu este născut în Chișinău, dar locuiește la moment în New York. Este student în ultimul an în cadrul Academiei de Studii Economice din Republica Moldova, Facultatea de Drept. Deși este la prima sa participare în cadrul unei competiții de acest gen, Valeriu are o foarte bogată experiență în modelingul internațional. De doi ani de când lucrează că și model are numeroase participări în festivaluri și prezentări de modă internaționale, shooting-uri și editoriale, cea mai importantă realizare a să fiind un editorial pentru celebrul brand Versace în cadrul revistei Vogue din Rusia.

Valeriu Guțu

Valeriu, vorbește trei limbi străine: engleză, spaniolă și rusă, amănunt extrem de important pentru participarea sa din această competiție. Pasiunile sale sunt călătoriile, fitness-ul și modelingul, Valeriu fiind un îndârjit adept al modului de viață 100% sănătos, dovadă fiind cele două aplicații ale sale de fitness disponibile în App Store cu denumirea „6 packabs by Valerio Gucci”.

Valeriu Gutu

Proaspătul deținător al titlului „Mr World Moldova 2014” va concura în Anglia alături de alți aproximativ 60 de candidați din tot atâtea țări din întreaga lume, încercând să aducă Moldovei marele premiu. „Sunt convins că Valeriu Gutu va reuși să-și valorifice experiența dobândită în modelingul internațional și să facă o imagine foarte bună Moldovei în cadrul celei mai importante competiții de modele masculine la nivel mondial. Valeriu este un adevărat exemplu de ambiție, perseverență și profesionalism pentru toți ținerii din Republica Moldova care își doresc să promoveze Moldova prin intermediul competițiilor internaționale de acest gen din diferite colțuri ale lumii” a declarat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Mr World Moldova.

valeriu Gutu

„Am visat mereu să reprezint Republica Moldova în cadrul competiției Mr World și iată că încă un vis de-al meu a devenit realitate! Sunt extrem de fericit și îmi doresc să valorific la maxim această experiență deosebită care îmi va aduce foarte multe oportunități în modelingul internațional. Voi face tot posibilul pentru a promova frumusețea minunatelor locuri turistice din țara noastră și să fac o imagine cât mai bună Republicii Moldova, ținând cont că această competiție va fi vizionată în toate țările lumii. Reprezentând Moldova pentru prima data în istoria acestei competiții, îmi doresc ca din 2015 să îmi urmeze exemplul cât mai mulți băieți moldoveni care să ne promoveze țara cu onoare an de an pe plan internațional!”, a spus declarat Valeriu Guțu, deținătorul titlului „Mr World Moldova 2014”.  

Valeriu Gutu 

Mr World 2014 se desfășura în acest an în Torbay, Anglia, denumită și „Riviera Engleza”, în perioadă 30 mai – 16 iunie 2014, marea finală Mr World 2014 desfășurându-se în data de 15 iunie 2014 și fiind transmisă în direct online pe pagina oficială ce reprezintă țara noastră

Foto: facebook.com

Distribuie articolul: