Din moment ce Daniel Craig a spus că pentru nici o sumă de bani nu va mai continua contractul cu producătorii filmului James Bond , fanii lui Bond așteaptă cu nerăbdare numele noului Agent 007. Presa deja publică noi detalii de la casting.

e0510654a2899a5c9eee28a41bf1a12d_fitted_740x473Pentru rolul legendarului agent concurează mai mulți candidați: Tom Hiddlestone, Aidan Turner, Tom Hardy, Idris Elba și Damian Lewis. Cu toate acestea, la casting cel mai bine s-au remarcat Tom Harddlestone și Jamie Bell, starul din King Kong și Nymphomaniac.

Juriul a recunoscut că după întâlnirea cu candidații cea mai bună impresie producătorilor a lăsat-o Jamie Bell.

Până când declarații oficiale de la producătorii filmului nu au fost raportate, dar casele de pariuri au încetat să depună mize, întrucât majoritatea erau în favoarea lui Hiddlestone.

oie_27193510RD9I5O9NJamie (30 ani) și-a început cariera de actor încă din copilărie, când a jucat rolul principal în filmul Billy Eliot. Talentul de care a dat dovadă tânărul Bell  la vârsta de 14 ani a fost apreciat pozitiv de către criticii de film, care i-au prezis un viitor mare în industria filmului.

De atunci, actorul a jucat în filmele unor regizori, precum Peter Jackson, Lars Von Trier și Doug Liman. Dacă directorul noii serii de film cu James Bond, Sam Mendes, îi va da preferință, Bell va fi cel mai tânăr din istoria filmului James Bond.

Sursa: Cosmo.ru

Mariana Mereacre, stagiară

 

Distribuie articolul: