Shakira recunoaște cu mândrie că se numără printre norocoșii artiști care își au părinții în viață. Artista columbiană a sărbătorit ieri aniversarea a 85-a a tatălui său, trădându-i chipul în fotografii.

Cântăreața a fost extrem de fericită să le împărtășeacă fanilor săi virtuali câteva fotografii cu tatăl său, căruia îi seamănă nespus de mult.

Feliz 85avo cumpleaños papi!! Shak

A photo posted by Shakira (@shakira) on

Shakira este unicul copil al soților Nidia Ripoll Torrado și Mebarak Chadid, deși tatăl vedetei mai are alți 8 copii (nu toți au supraviețuit) dintr-un mariaj anterior.

Tatăl a fost cel care a inspirat-o pe columbiancă să-și scrie prima piesă la vârsta de doar 8 ani: „Tus gafas oscuras”. Mebarak Chadid a purtat ochelari negri ani la rândul pentru a-și ascunde durerea cauzată de pierderea unuia dintre fii. Pe atunci, Shakira avea 2 ani.

Gracias a todos por sus mensajes de cariño y buenos deseos para mi papa en su cumple!! Muah! Shak

A photo posted by Shakira (@shakira) on

Când fata a împlinit 4 ani, Shakira a mers cu tatăl ei la un restaurant local din Orientul Mijlociu, acolo unde a auzit în premieră un doumbek –  tambur tradițional, utilizat în muzica arabă și însoțit de obicei de dansuri din buric. Fata a început să danseze pe masă și atunci i-a spus tatălui că vrea să devină interpretă.

Tatăl i-a oferit Shakirei o lecție importantă și atunci când a dus-o într-un parc local, pentru a-i arăta cum trăiesc copiii orfani. Vedeta spune că acele imagini au influențat-o extrem de mult, ea pomițând că va face totul ca să devină un artist faimos și să ajute copiii.

shakira-from-early-childhood-till-now-1

shakira childhood pics (3)

shakira_from_early_childhood_till_now_640_12

Foto: Instagram, listcovery.compiximus.net

Distribuie articolul: