Personalități din diverse domenii de activitate de la noi, începând cu actori și jurnaliști și până la reprezentanți ai corpurilor diplomatice de la Chișinău au defilat aseară, 7 iunie, în haine ale designerilor autohtoni. 11 creatori de modă, mai tineri sau cu experiență deja, și-au etalat ținutele văratice din noile colecții în cadrul Fashion Soiree „Din INIMĂ”, ediția a X-a.

Nici cei care au venit la eveniment nu au neglijat felul cum s-au îmbrăcat, iar ținutele au fost alese, mai mult sau mai puțin, tot din gama producătorilor locali. În cadrul prezentărilor de modă au putut fi admirate două branduri de haine pentru copii, unul de haine pentru bărbați și altele 9 cu ținute casual, sport, street style sau clasic pentru doamne și domnișoare.

Atmosfera a fost condimentată cu muzică bună, sangria sau limonadă, fructe de sezon și socializare la maxim, tot la tema afaerilor locale sau a industriei fashion din țară. Evenimentul este unul inovativ, prin faptul că se organizează în mijloc de sezon, dar și prin locația unde au defilat modelele – o parcare de mașini a unui hotel din Chișinău. Fashion Soiree „Din INIMĂ” este parte din Programul de Competitivitate al USAID în Moldova, implementat deja al cincilea an în țara noastră.

Foto: Dima Iacovlev