Unii internauți folosesc conturile de Instagram pentru a publica pe internet fotografii cu ceea ce mănâncă; alții – cu locurile pe care le vizitează. Există, însă, o categorie de utilizatori de Instagram care își educă follower-ii (urmăritorii) prin fotografii despre stil și bun-gust. Bărbații despre care vă vom povesti mai jos, fac anume acest lucru!

Adam Gallagher. Actualmente, este director creativ la NYC Business Inquires. Nu trece o zi fără ca acest carismatic bărbat să nu publice pe internet fotografii în care afișează ținute stilate.

Oliver Cheshire este model și e angajatul ziarului britanicTelegraph. Pe contul său de Instagram, bărbatul colecționează imagini cu sine pe copertele revistelor. Olivier îi ajută astfel pe jurnaliști să se documenteze în privința sa.

Frederik Lentz Andersen este Fashion Director la Euroman Magazine și blogger danez. Pasiunea sa, în fashion, este reprezentat de ținute monocrome. 

Bruce Pask își completează contul de Instagram cu lecții de stil pe care le scrie și la rubrica de Fashion a publicației americane New York Times, acolo unde lucrează.

Pe Nick Sullivan îl știe întreaga lume a modei. Este Fashion Director la revista Esquire și editor la Big Black Book.

Gianluca Longo. Este un italian care scrie despre stil de mai bine de 10 ani. Fotografiază și publică pe internet tot ce consideră că e la modă.

Tinie Tempah este un pasionat de modă și deseori merge la evenimente legate de hip-hop.

Teo van den Broeke este Senior Style Editor la British Esquire ș publică pe Instagram fotografii din călătorii, care, în opinia lui, educă simțul estetic. 

Matthew Zorpas este, probabil, cel mai stilat blogger din lume. Gestionează blogul The Gentleman Blogger.

Scott Schuman este fashion fotograf și autorul blorului Sartorialist. Explorează intens stilul vestimentar stradal.

Brian Sacawa este jurnalist de modă. Demonstrează prin propriul model că moda poate fi accesibilă oricui. 

Foto: Instagram

Distribuie articolul: