De fiecare dată când apar în peisaj, termometrele o iau razna. Fanele ar face tot ce este posibil pentru a fi în apropierea lor, fie şi pentru câteva momente. Nu, nu vorbim despre nişte staruri rock, ci despre cei mai sexy bărbaţi din lume, desemnaţi anual, de People. Toți sunt actori și toți sunt foarte sexy. Vouă cum vă pare?

Brad Pitt a fost timp îndelungat asociat cu idealul perfecţiunii masculine. Ochi albaştri, păr blond, corp de milioane… nu e de mirare că, în 2000, Brad Pitt a fost desemnat pentru a doua oară (prima dată a fost în 1995) cel mai sexy bărbat din lume. Dar nu vă faceţi prea multe iluzii, fetelor, Brad este dedicat trup şi suflet Angelinei.

Brad Pitt

Se pare că Pierce Brosnan în rolul lui James Bond nu a trecut neobservat. Interpretul legendarului agent 007 a primit în 2001 titlul de cel mai sexy bărbat al planetei.

Pierce Brosnan

Dacă 2013 a fost un an ideal pentru Ben Affleck (producţia sa, Argo, a luat Oscarul pentru cel mai bun film), nici 2002 nu a fost mai prejos. Actorul din Daredevil şi Pearl Harbor a fost desemnat cel mai sexy bărbat din lume. Oare acesta să fi fost motivul pentru care Jennifer Lopez s-a îndrăgostit de el? Cei doi au fost împreună între 2002 şi 2004. În prezent, Affleck este căsătorit cu Jennifer Garner, actriţa care i-a dăruit două fetiţe şi un băieţel.

ben Affleck

Următorul pe lista celor mai sexy bărbaţi din lume este… Johnny Depp. Jack Sparrow, Edward Scissorhands sau Sweeney Todd, indiferent în ce ipostază s-ar afla, un lucru este cert: îl iubim pe Johnny.

Jonny Deep

Șarmantul Jude Law a câștigat acest titlu în 2004. Totodată, 2004 a fost anul în care actorul a interpretat rolul unui playboy notoriu în pelicula Alfie. Să fi influenţat acest lucru faptul că Jude a fost declarat cel mai sexy bărbat al anului?

Jude Law

Starul din How to Lose a Guy in 10 Days şi Ghosts of Girlfriends Past, Matthew McConaughey, şi-a meritat cu desăvârşire titlul de cel mai sexy bărbat din lume în 2005.

McConaughey

2006 a fost anul lui George Clooney. Actorul a mai fost desemnat cel mai sexy bărbat şi în 1997. Împreună cu Brad Pitt şi Johnny Depp, Clooney formează trilogia celor mai hot actori de la Hollywood din vechea generaţie.

george Clooney

Matt Damon este un favorit al filmelor de acţiune, Saving Private Ryan, The Bourne Ultimatum sau Green Zone sunt doar câteva dintre producţiile în care acesta şi-a demonstrat talentul.

Matt Damon

În 2013 Hugh Jackman a obţinut prima sa nominalizare la Oscar pentru rolul lui Jean Valjean din musicalul Les Misérables, iar în 2008 actorul a fost declarat cel mai sexy bărbat al planetei. Wolverine şi Van Helsing sunt doar câteva dintre rolurile care l-au propulsat pe Jackman în atenţia publicului.

Jackman

În 2009 Johnny Depp a fost desemnat pentru a doua oară cel mai sexy bărbat din lume. Astfel, actorul se numără printre singurii bărbaţi care au primit acest titlu de două ori. Norocoşii ca Johnny mai sunt şi Brad Pitt, Richard Gere şi George Clooney.

Jonny Deep

Popularitatea actorului de origine canadiană Ryan Reynolds a crescut în ultima perioadă la fel de mult ca interesul pentru viaţa sa personală. După divorţul de Scarlett Johhanson, cel mai sexy bărbat al anului 2010 a trecut la o altă divă: Blake Lively.

Ryan Reynolds

Ochii albaştri, corpul de milioane şi zâmbetul fermecător sunt elementele care au făcut din Bradley Cooper un adevărat sex-symbol al Hollywood-ului. Acesta s-a remarcat atât în producţii de acţiune (The A-Team), cât şi în drame romantice (The Words, Silver Linings Playbook).

Bradley Cooper

Ultimul din această listă este nimeni altul decât Channing Tatum. De la băiatul de cartier talentat la dans din primul Step Up, Channing a demonstrat că a evoluat, apărând în producţii “cu greutate”: Haywire, G.I. Joe şi White House Down.

tatum

Sursa/Foto: GlamourMagazine

Distribuie articolul: