În luna februarie revista PentruEa.md a demonstrat cât de mult prețuiește fidelitatea cititoarelor noastre și a desfășurat un concurs minunat – „Prinde dragostea în luna iubirii”. Din această competiție, câștigătorii s-au ales cu o ședință foto. Noi nu am rezistat și am decis să le aflăm povestea lor de dragoste. Faceți cunoștință cu Felicia Podari și Ruslan Lupei.

Cum a început povestea voastră de dragoste?

Ne cunoștem de mici copii. Ne vedeam aproape în fiecare zi, dar nu ne ardea nouă a dragoste în copilărie. Abia în vara anului 2012, Cupidon a decis să ochească în inimile noastre. Deci, în seara de 29 august am ieșit împreună la o plimbare. Am avut o conversație lungă și frumoasă din care am aflat cât suntem de „compatibili”. Astfel, am decis că ne potrivim și ne-am încredințăm inimile unul altuia.

 

Cine a venit cu inițiativa, cine a făcut primul pas? Dar al doilea?

„Inițiativa a fost din partea mea,” spune Felicia. Cel puțin asta îmi amintesc eu acum. Probabil că, în fiecare cuplu mai „scârție” câte ceva uneori, așa se face că și relația noastră s-a răcit de vreo două ori. Ei, da cui nu i se întâmplă? Din fericire, Cupidon a fost foarte insistent și ne-am reîntâlnit peste un timp, într-o zi geroasă de iarnă. Țin minte și data, era două decembrie, în 2013. Ca să vezi, a treia oară ne-am „lipit” foarte bine. Deja ne cunoșteam și înțelegeam că nu putem trăi unul fără altul. A fost o revedere frumoasă, cu mari emoții și mii de fluturași în stomac, pe care îi am și acum, pentru că ne iubim.

 

Cum vă pare relația voastră acum, la ani distanță? De ce momente vă amintiți cu drag?

Cu siguranță că e mai trainică, e mai puternică, ne cunoaștem mult mai bine și trecem mult mai ușor peste momentele dificile din viețile noastre. Dacă acum un an nu eram decât un cuplu îndrăgostit, astăzi, avem mai multe speranțe de a avea un viitor comun.

Avem multe momente frumoase trăite împreună, poate nu suntem un cuplu de durată, dar totuși avem foarte multe amintiri în „arhiva” noastră. Probabil că, cel mai minunat, totuși, este acela în care ne-am sărutat pentru prima oară, deși au trecut ani de-atunci noi și astăzi ne amintim cu drag de acel moment plin de farmec și dragoste.

 

Cum se împart rolurile în cuplul vostru? De fapt, există roluri într-un cuplu?

Roluri? Nu, n-am auzit de ele (râde); de fapt, în cuplul nostru nu există roluri, ne place să facem totul împreună.

 

Cine se aprinde mai tare la o ceartă? Cine cedează primul? Cum are loc împăcarea?

Cred că cel mai des totuși se aprinde Ruslan. Dar știe că este o fire mai rebelă și tot el cedează primul. Eu de fire sunt mai liniștită, deși când trebuie să-mi „cer partea” știu s-o fac și pe asta. În toți acești ani de când suntem împreună, ne-am „șlefuit” un pic și ne împăcăm repede, de obicei, încercăm să cedăm reciproc, un sărut și-un cuvânt spus la locul lui, își au efectul întotdeauna.

 

Cum vă imaginați perechea voatră peste vreo 10 ani?

Să dea Domnul să ajungem până atunci; dar așa ca o „prezicere”, cred că vom fi și mai uniți, și mai siguri de iubirea noastră, și probabil vom fi deja stabiliți la casa nostră. Sunt sigură că, dragostea noastră va rezista tuturor „furtunilor” și neînțelegerilor, doar am spus, Cupidon ne-a reunit pentru a treia oară, iar noi am apreciat gestul lui.

 

Foto: Elena Mocrii