Faceți cunoștință cu Cleo Codrington și Mitch Cox - doi tineri din Australia, care au decis să lase în urmă tot și să pornească în călătoria vieții. Și-au cumpărat o camionetă și descoperă pe 4 roți cele mai frumoase locuri de pe continentul australian.

How every afternoon should end 🙌🏽✌🏽️

A post shared by Mitch Cox (@mitch.cox) on

Despre Cleo și Mitch afli lesne pe Instagram, îndrăgostiții fiind foarte populari în această rețea virtuală, unde au adunat zeci de mii de fani virtuali.

„Originari din Sydney, proiectul nostru constă în a explora strălucirea unică a Australiei într-o rulotă improvizată în camionetă”, spun cei doi, pe blogul foreverelsewhere.com, pe care l-au creat pentru a-și împărtăși din toate experiențele trăite.

Tot ce e al lor, poartă cu ei, altfel vorbind: interiorul mașinii cu care se deplasează, conține doar articole indispensabile pentru trai și călătorie. Unde mai pui că au mereu în dotare suficiente cărți, o cameră foto cu baterii încărcate și tehnica necesară pentru editarea fotografiilor și publicarea articolelor pe blog.

Călătoria în doi nu e deloc plictisitoare. Ba din contra: e o experiență pe care Cleo și Mitch nu o vor uita niciodată în viață. Sau poate că vor continua astfel până la adânci bătrâneți!

Dinner and a movie makes a long day of driving not so bad 🚐👌🏽🍷

A post shared by Mitch Cox (@mitch.cox) on

Arrived in the Outback, not a bad view for the first night ☀️🚐👌🏻

A post shared by Mitch Cox (@mitch.cox) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: