Ținutele lui Evgheni Hudorojcov din colecția “Femme” au strălucit pe podiumul Moldova Fall Fashion Walk 2013 – Din Inimă, cucerind inimile femeilor prezente la eveniment, dar și admirația celora care admirau pozele după încheierea prezentării. Unicitatea colecției a fost și finalul acesteia, atunci când pe scenă a urcat o mireasă, îmbrăcată marca EHO. Rochiile vaporoase și unice ale designerului Evgheni Hudorojcov au făcut furori la evenimentul de prezentare a colecțiilor de toamnă-iarnă 2013-2014 a producătorilor autohtoni, cucerind toate privirile, aplauzele furtunoase ale spectatorilor și ecouri de admirație pe rețelele de socializare după încheierea evenimentului. Colecția “Femme” a prezentat femeia în toate ipostazele sale, cea mai desăvârșită fiind rochia de final – un model superb de mireasă cu flori mari, aplicate pe poale.

EHO by Evgheni Hudorojcov a păstrat tendința rochiilor lungi, adăugând în colecție doar câteva modele de ținute care descoperă genunchii. “Femme” EHO dezvăluie femeia în toată splendoarea ei, întruchipând întreaga istorii a femeii: războinica, pasionala, mama, soția, virgina, îngerul, mireasa, etc. Această colecție, în formula ei completă a participat la defileul Dakar Fashion Week 2013, eveniment care s-a desfîșurat în perioada 18 – 23 iunie.

 

“Colecția actuală EHO este vaporoasă, statică, constructivă, feminină, fluidă, puternică și gingașă, precum ne-a declarat chiar creatorul acestor ținute. Pentru realizarea ținutelor s-a folosit mătase, chiffon, tulle, satin, mătase dură. Mesajul noilor realizări EHO este să regăsești femeia din tine și să o faci unică”, a spus pentru revista noastră Evgheni Hudorojcov.

 

Tânărul designer are aspirații mari și pregătește deja noua colecție și defilările pentru alte evenimente la care vrea să reprezinte Moldova. În acest sens, Evgheni are nevoie de susținerea voastră, a celor care îi purtați ținutele și îi apreciați activitatea. Pentru participarea la Las Vegas Fashion Week din anul acesta, Brandul EHO trebuie să treacă cu brio concursul tinerilor designeri desfășurat pe talenthouse.com. Acordați-i votul vostru prin intermediul contului de Facebook sau Twitter, iar Evgheni Hudorojcov ne promite un defileu de excepție în cel mai norocos oraș al lumii.

Colaj: PentruEA 

P

Distribuie articolul: