După o bună perioadă de timp în care a fost asaltat cu interviuri și critici în legătură cu prestația sa în cadrul primei semifinale a Eurovisionului, Eduard Romanyuta s-a întors la locul de baștină. Tânărul de 22 de ani se odihnește împreună cu familia și practică hipismul.

Dacă în preajma Eurovisionului era asaltat de către repoterii din Europa, atunci imediat de cum s-a întors acasă, cântărețul de 22 de ani a început să fie curtat de către sursele media ucrainești. Eduard este chemat în continuare în redacțiile portalurilot de știri, ale posturilor de radio și televiziune, pentru a vorbi despre trăirile pe care îl încearcă după concursul de la Viena, dar și despre proiectele pe care urmărește să le realizeze.

page

S-a întors acasă, în Ternopil, acolo unde era așteptat de către părinți și sora mai mică. Aceasta îi seamănă foarte mult și s-a bucurat nespus că Eduard a revenit acasă. Tatăl l-a însoțit pe băiat la Viena și i-a fost aproape la repetiții și în semifinală.

11357952_512218582277254_1403163053_n

În Ternopil, nu-l mai iau cu asalt cei nemulțumiți de prestația lui și doar acolo găsește liniștea de care are nevoie, petrecându-și timpul într-un mod cât mai activ. Bicicleta, caii și câinele-lup al familiei sunt cea mai mare pasiune a lui, în timpul liber.

Amintim că ucraineanul Eduard Romanyuta a fost reprezenantul Moldovei la ediția a 60-a a concursului de muzică Eurovision Song Contest.  Tânărul a deschis semifinala din 19 mai, însă nu a reușit să obțină suficiente puncte pentru a accede în finala concursului, astfel că a fost nevoit să se întoarcă acasă.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: