Citeşti mai mult, plăteşti mai puţin. Cu acest îndemn vine Editura PRUT la cea de a 18-a ediţie a Salonului de Carte pentru Copii și Tineret, care îşi deschide astăzi uşile la Centrul Expoziţional Moldexpo din capitală. În perioada 3-6 aprilie, cele mai bune cărţi şi oferte speciale sunt oferite de Editura PRUT la Salonul de Carte pentru Copii și Tineret de la Moldexpo. 

Vă aşteptăm cu drag la standul nostru, unde găsiţi, aşa cum v-am obişnuit, cele mai bune şi mai frumoase cărţi pentru copii. Mai mult, pe tot parcursul evenimentului, avem oferte speciale – la fiecare carte cumpărată beneficiaţi de reduceri substanţiale. Cărţile-jucării cu butonaşe, magneţei, cubuleţe din lemn, puzzle, cu acuarele şi pixuri sonore, dar şi alte elemente distractive, aflate în topul vânzărilor în ultimii ani, continuă a fi atracţia celor mici.

Editura PRUTCea mai variată gamă de versuri şi cele mai frumoase poveşti, cu un design excepţional, le găsiţi tot la standul Editurii PRUT. Colecţia ”Biblioteca pentru toţi copiii” ocupă, tradiţional, un loc de cinste și este completată cu titluri noi. Enciclopediile noastre, bogat ilustrate şi cu un conţinut accesibil elevilor, au preţuri speciale, unice pe piaţa autohtonă.

Cu o tradiţie de peste 20 de ani şi cu o prezenţă pe ambele maluri ale Prutului, editura noastră rămâne a fi lider în Moldova pe segmentul cărţilor pentru copii. Conţinutul ales cu multă grijă şi profesionalism şi grafica de excepţie trezesc bucuria lecturii în rândul multor generaţii de cititori. Nu uitaţi: cele mai bune cărţi şi cele mai accesibile preţuri le găsiţi la Editura PRUT! Cărţile copilăriei pot fi cumpărate şi online, cu livrare la domiciliu.

Intraţi pe www.edituraprut.md şi beneficiaţi de cele mai bune oferte.

 

P

Distribuie articolul: