Pe drumurile din ţară au fost surprinse femei la volanul automobilelor!Fiţi prudenţi atunci când ieşiţi din case pentru că sunteţi expuşi unui pericol deosebit. Savanţii-bărbaţi s-au întrunit de urgenţă într-o şedinţă ad-hoc pentru a lua măsuri de informare a populaţiei vizavi de această situaţie necontrolabilă.
Inteligenţa incontestabilă a acestora a dus la inventarea rapidă a noilor indicatoare de atenţionare, pentru plasare pe mijloacele de transport conduse de aceste fiinţe extraterestre- femeile. Rugăm să le analizaţi cu mare atenţie!
Eh….şi aici începe povestea! Bărbaţii conduc cum pot, cum vor şi unde vor. Un singur abţibild prostesc pe maşină schimbă regulile de circulaţie: pantoful cu toc pe ultima bandă, cel cu şiret- pe care bandă vrea. Unde se mai adaugă şi reacţia şoferilor cînd îi depăşeşte o doamnă. Dar cum îşi riscă sărmanii viaţa când călătoresc cu un troleibuz condus de o doamnă. Sau cum urcă ei soţiile la volan după un chef de zile mari.


Vorbim de egalitate de gen, de drepturi egale şi ne supărăm când ne simţim discriminate. Dar cum să nu fim când facem lucruri nechibzuite? Cum poţi accepta să ţi se lipească pe maşină abţibilduri cu mesaje infamante sau şi mai grav, cum poţi lipi tu însuţi asemenea inepţii? Situaţia poate fi explicabilă doar dacă aţi cumpărat permisul de conducere. Dar dacă aţi susţinut examenul auto, cu siguranţă cunoaşteţi că triunghiul roşu este indicator de atenţionare. Interesant, ce atenţionaţi? A urcat cumva la volan o maimuţă?
Şi dacă pasiunea pentru abţibilduri depăşeşte raţiunea, căutaţi ceva care să vă accentueze personalitatea. Iată există şi femei curajoase care au afişat mesaje deştepte.

Marina Scutaru

 

 

 

Distribuie articolul: