„Festivalul Voluntarilor 2014” va fi organizat duminică, 7 decembrie, cu începere de la ora 12:00, în incinta Teatrului „Eugene Ionesco”. Festivalul Voluntarilor este un eveniment organizat anual cu prilejul Zilei Internaţionale a Voluntarului şi are drept scop recunoaşterea muncii şi meritelor voluntarilor din Republică.

În cadrul festivalului, va avea loc ceremonia de decernare a premiilor de valoare către voluntarii şi ONG-urile care participă şi sprijină cel mai activ iniţiativele de voluntariat în Republica Moldova.

Invitații speciali ai evenimentului vor fi grupul de vocaliști ”Brio Sonores” și interpreții Elena Javelea, Andreea Braga, Cătălina Rusu şi mulţi alţii. Ne vom mişca în ritm de dans alături de trupa ”Black and White” , iar magia teatrului de foc – ”Sansara”  ne va transfera mai aproape de univers. De asemenea, Kangoo Club Moldova va sări cât mai sus, făcând sport și dans în același timp.

La eveniment sunt așteptate  peste 600 de persoane, printre care voluntari, coordonatori de voluntari, lideri de ONG, jurnalişti şi persoane publice.

Intrarea este liberă, iar organizatorii anunță și un dress code – Tricoul ”Festivalul Voluntarilor 2014” oferit gratuit.

„Voluntarii Moldovei merită cele mai furtunoase aplauze şi recunoştinţe din partea ţării! Iar Festivalul Voluntarilor vine să-i premieze pe cei mai buni şi să-i încurajeze pe toţi cetăţenii să se implice activ în viaţa comunităţii! Fii mândru că eşti voluntar! Vino la Festivalul tău!  Cu drag, Irina Lencauțan, coordonatoarea proiectului.

Festivalul Voluntarilor 2014, ediția XII-a este organizat de către Asociația “Serviciu pentru Pace”, Ministerul Tineretului şi Sportului al R. Moldova în parteneriat cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău și alte ONG-uri din cadrul Coaliţiei pentru promovarea legii și activităților de voluntariat.

P

Distribuie articolul: