Victoria Levința surprinde prin simplitatea și creativitatea ei. Ea este cea care a reușit să ne stupefieze cu cele mai stilate accesorii, realizate din hârtie. Victoria confecționează genți din hârtie decupată din reviste – astfel făcând din pasiunea sa neobișnuită o afacere cu stil.

Curaj, încredere și perfecționare continuă

Mereu am fost atrasă de lumea frumosului. Îmi plac mult lucrurile hand-made: unice, cu gust și create cu suflet. Astfel în perioada când mă aflam cu fetița mea Bianca în concediu de maternitate, am decis să utilizez cu folos acest timp, dedicându-l hobby-ului meu. Așa a început să ia naștere primele creații, iar interesul celor din jur față de lucrările mele m-au motivat să creez accesorii la comandă. Acum am mult mai multe comenzi, însă nu mai dispun de timp. În momentul când Bianca a mers la grădiniță, am hotărât să fac a treia facultate, astfel s-a schimbat radical domeniul meu profesional.

Visez să deschid un atelier…

Visez să deschid un atelier. Locul unde toate fashionistele și pasionatele de hand-made vor găsi eco genți şi chiar… haine! Deja am cumpărat stofa și furnitura necesară pentru a crea haine ce se vor asorta perfect cu accesoriile create de mine. Vreau ca fiecare clientă care o să vină în atelierul meu, să primească și sfaturi de stil, inclusiv ajutor profesional în ceea ce privește Hair Style și Make-up!

genti Victoria Levința

Cu timpul vreau să lărgesc asortimentul de lucrări eco. Planific să confecționez diverse curele și huse, elemente decorative pentru ghiveciuri, vaze de flori, cât și pentru ramele de oglinzi. Concomitent voi crea și semne de carte din același material eco, combinat cu mărgele.

La baza eco genților stă hârtia decupată din reviste

Lucrările mele demonstrează faptul că lucrurile utilizate pot fi reciclate cu folos și cu gust. Chiar dacă unele femei stau la dubii gândindu-se la cât sunt de practice, pot confirma cu certitudine că acestea sunt destul de trainice, datorită secretelor tehnice pe care le utilizez în momentul realizării. E un lucru destul de minuțios și complicat. Pentru a executa o geantă e nevoie de mult timp și muncă. Insă se merită!

Victoria Levinta

Mereu creez numai ceea ce mi-ar plăcea și mie să port

Cea mai mare satisfacție o primesc atunci, când transmit lucrul creat de mâinile mele în mâinile viitoarei posesoare. Ochii plini de bucurie, cuvintele de laudă și mulțumire îmi sunt foarte plăcute. Dificultățile apar atunci când primesc o comandă mai dificilă, care necesită materiale de realizare mai sofisticate. Mă bucură foarte mult faptul că avem atâția oameni talentați, tineri plini de idei și dorințe de a crea lucruri unice. 

Sursa

Distribuie articolul: