Moldova are cu ce se mândri şi la capitolul: oameni deştepţi. Echipa intelectualilor în care joacă reprezentantul Republicii Moldova, Grigore Alhazov, a câștigat finala sezonului de vară al jocului „Ce? Unde? Când?” de la Moscova, informează UNIMEDIA. Pe 15 iunie la Moscova a avut loc finala jocurilor „Ce? Unde? Când?”. Echipa intelectualilor a câștigat cu scorul de 6:5. Grigore Alhazov în vârstă de 26 de ani este manager în cadrul unei companii pentru elaborarea produselor software și joacă în echipa lui Alesi Muhin.

Trebuie de notat că în Republica Moldova emisiunile “Ce? Unde? Când?” sunt difuzate cu o săptămână întârziere, de aceea telespectatorii moldoveni nu au putut să vadă concursul în ziua de ieri.

UNIMEDIA reamintește că acum doi ani Grigore Alhazov a obținut „Bufnița de Cristal”, fiind numit cel mai bun jucător al ediției de primăvară a jocului intelectual „Ce? Unde? Când?” de la Moscova.

În Moldova de asemenea se practică jocurile de Ce? Unde? Când? în fiecare weekend, unde participă cine doreşte. Jocurile însă nu sunt televizate.

Sursa: UNIMEDIA