Despre iscusința Ecaterinei Cibotari de a crea accesorii pentru miresele cu atitudine vă povesteam și în cadrul unui interviu recent. Handmade artista și-a creat prima bijuterie pentru mirese chiar în contextul propriei nunți, iar astăzi se poate mândri cu un adevărat brand de accesorii bridal – Biano, solicitat de cliente din toate colțurile lumii. Ecaterina ne-a mărturisit ce accesorii pentru păr le recomandă mireselor în 2016. 

„Un aspect perfect al miresei nu ține doar de rochia de mireasă și de coafură, accesoriile de nuntă cum ar fi cele pentru păr fiind la fel de importante.

În 2016, am inclus în colecție accesorii atât fine și simple, cât și mai sofisticate, cu multe strasuri, pietre strălucitoare, elemente metalice, care la sigur vor atrage atenția tuturor.

Bijuteria de păr se alege în funcție de stilul rochiei, țesătură și culoare. Sunt actuale accesoriile de tip crenguțe din cristale, perle și pietre Swarovski, ce pot fi purtate atât ca bentițe pe cap, coborâte pe frunte sau împletite în coafură.

Un accesoriu bogat, fixat cu gust în coafura miresei, poate înlocui voalul.

Creativitatea nu are repaos, mereu îmi dezvolt abilitățile, mă perfecționez ca să am parte de satisfacție profesională. Uneori mă despart cu greu de accesoriile pe care le alege cineva, însă licărul de bucurie din ochii clientelor mă face să mă simt împlinită.

Handmade artista Ecaterina Cibotari creează accesorii pentru mirese de pe toate continentele!

Am avut ocazia să confecționez accesorii și pentru nănășelele care au dorit să-și pună în evidență ținuta. Dacă la mireasă predomină culorile pale, atunci o nănășică poate alege culori mai vii și mai îndrăznețe”, mărturisește handmade artista.

Foto: BianoNatalia Bostan