Studii: Masterat în Business și Administrare, USM-magistru în Economie, actualmente doctorandă la USM, Facultatea de Economie și Management

Ocupație: Mamă a doi copii, proprietara mărcii comerciale „Fresh&Joy”, business-trainer, model la două case de modă

Pasiuni: Yoga, fotografie, modeling, călătorii, viața la țară, KangooJumps

Limbi străine: Rusa, engleza, franceza

Ultima carte citită: ,,De profesie, Om”, scrisă de Jim Bagnola

Sugerează și tu o doamnă notorie!

După ce absolvit facultatea de Economie a Universităţii de Stat din Moldova, a lucrat timp de doi ani în domeniul comerţului, apoi a luat hotărârea de a-şi deschide propria afacere. Fire zbuciumată, mereu în căutare de nou, a reușit, ca nimeni altcineva, să îmbine maternitatea ( mamă a doi copii minunați), curiozitatea (mentorul mai multor generații de studenți de la Știinte Economie) și femeia. O condiție pentru toate aceste a fost independența materială, pe care și-a asigurat-o dezvoltând, în timp, una din mărcile autohtone „FRESH&JOY”, specializată în fabricarea produselor destinate curăţeniei.

Angela Chelaru

„Provocarea pieței este nu doar de a înregistra câștig, ci pentru a menține calitatea și a fi mereu inovatori, surprinzându-ne consumatorii prin lucruri deosebite. Iar la capitolul creativitate, există spațiu de desfășurare pentru toți. Suntem primii şi, deocamdată, singurii în acest domeniu în RM. Însă acesta nu e un motiv de a lăsa garda jos: periodic, din curiozitate și interes profesional, cumpăr produsele concurenţilor – le studiez și încerc să gândesc următorul pas pentru îmbunătățirea propriilor produse marca ,,FRESH&JOY’’. Ați văzut Dvs femeie mulțumită dacă nu reușește să exlipseze concurența ?”, a precizat Angela Chelaru.

Transformându-și hobby -urile în acțiuni sociale, Angela Chelaru reușește să adune, cu zâmbetul pe buze, oameni capabili să schimbe societatea. Nici nu poate fi altfel, natura femeii este cea care inspiră dragoste, acordând compasiune celor mai puțin norocoși. Problemele tinerelor, ale persoanelor defavorizate pot fi înțelese și rezolvate acordându-le încredere în propriile forțe. În calitate de ambasadoarea LeaderSHE, Angela Chelaru își afirmă crezul, insiprându-i și pe cei tineri.

Foto: Ellene Mocrii, arhivă personală

Sursa: EALider.md

Sugerează și tu o doamnă notorie!