Studii: Universitatea „Al.I.Cuza”, Iași, facultatea de filologile; Institutul de Instruire Continuă Chișinău, facultatea Psihologie și limba engleză, Masterat USM, formari în psihoterapie și coaching

Ocupatie: Psihoterapeut și trainer la Centrul de dezvoltare personală Lila, director fundația culturală „J.S.Bach”, realizator TV

Pasiune: Oameni, cărți, muzica, călătorii

Limbi străine: Rusa, engleza, franceza, italiana

Ultima carte citită: „1Q84″ de Haruki Muracami

Sugerează și tu o doamnă notorie!

Sanda FilatE pasionată de psihologie, pentru că e pasionată de oameni în general. Sau cel puțin așa lasă să se înțeleagă din interviurile pe care le oferă jurnaliștilor. Psihologia, la rândul ei, are o serie de tangențe cu sănătatea. Sanda Filat spune că „la psiholog ajung oamenii care au curaj și sunt pregătiți pentru o schimbare”. Despre celălalt domeniu afirmă că dacă există vreun sistem cu care nu ar dori să interacționeze, atunci acesta este cel medical. Și totuși se întâmplă… Oamenii se mai îmbolnăvesc…”

Pentru Sanda este o plăcere să asculte muzică în general, iar muzica clasică în particular. În acest fel, Sanda a încercat să aducă muzica clasică în cadrul unui proiect de suflet. După ce a patronat mai mulţi ani Festivalul „Bach” la Chişinău, aceasta a lansat şi o asociaţie cu acelaşi nume. Fundaţia îşi propune să ajute tinerele talente şi să repare sediul Sălii cu Orgă, instituția gazdă a evenimentului de muzică care se află într-o stare deplorabilă.

Sanda Filat

Sanda filatDe asemenea, Sanda Filat este fondatoarea Centrului de Dezvoltare Personală „LILA” unde își îndeplineşte sârguincioasă funcţia de psiholog și psihoterapeut. Este tot mai prezentă în viața femeilor din Moldova și vrea cu desăvârșire să le coloreze destinele mai frumos și mai divers.

Un adevărat exemplu al stilului şi al rafinamentului, în acest an, Sanda a avut și rolul de ambasador a brandurilor autohtone.

Mai nou, și-a luat inima-n dinți, a lăsat deoparte emoțiile care o încercau și a lansat prima sa emisiune TV în care n-a apărut în calitate de invitată, ci de prezentatoare! Grațioasă și sinceră ca întotdeauna Sanda Filat vă așteaptă în fiecare duminică la emisiunea „Lumea Sandei”, difuzată la „TV7”.

Foto: Ellene Mocrii, Organ Hall

Sursa: EALider.md

Sugerează și tu o doamnă notorie!