Studii: Licențiată în Științe Economice, Facultatea Business și Administrare, (ASEM);

Ocupație: Vicepreședinte Camera Internațională a Tinerilor Lideri și Antreprenori – JCI Moldova;

Pasiuni: Călătoriile, lectura și modul activ de viață;

Limbi străine: Engleza, rusa și spaniola;

Ultima carte citită: „O călătorie spre centrul pământului” de Jules Verne.

Sugerează și tu o doamnă notorie!

Nadia este cu siguranță una dintre cele mai ambițioase și cele mai visătoare persoane pe care le-ai întâlnit vreodată. Tânără și neliniștită, activă, încăpățânată și plină de atitudine, iubește viața și oamenii.

Chișinău Toastmasters Club, Academia Ideilor, Dreamups Sustenability Lab Moldova, Școlile pentru Antreprenori EBA Moldova, LEADER Project Entrepreneurship Program, MDIMUN – sunt doar câteva din proiectele în care s-a implicat activ.

Nadia dimmitriu si Vlad ianusevici

Având o vastă experiență în coordonarea proiectelor și organizarea evenimentelor de business, în anul 2013 a coordonat cea mai mare conferință de business din Moldova, fiind direct responsabilă de speakeri și parteneri. Tot în 2013 a devenit Alumni Aspire Academy – comunitate care descoperă, dezvoltă și conectează tinerii lideri din Europa de Sud-Est.

Echipa JCI

Cea mai longevivă implicare este în cadrul Camerei Internaționale a Tinerilor Lideri și Antreprenori (Junior Chamber International Moldova – JCI Moldova), actualmente în calitate de VicePreședinte Național. JCI Moldova este promotorul dezvoltării economice și antreprenoriale în Moldova și își propună să devină cea mai mare rețea de cetățeni activi, lideri și antreprenori din țară.

Foto: Facebook.com

Sursa: EALider.md

Sugerează și tu o doamnă notorie!