Studii: Masterat în Filologie, USM;

Ocupație: Președinte Clubul Oratorilor; Trainer și mentor „Challenged Leadership” (CAJPD); Expert comunicare în cadrul proiectului „Teritoriul adolescenței: liber, dar protejat” (Asociația „Copil în dificultate)”;

Pasiuni: Să stea la o vorbă bună;

Limbi străine: Engleza și franceza;

Ultima carte citită: „Confruntă fără să ofensezi” de Deborah Smith Pegues.

Sugerează și tu o doamnă notorie!

Catalina IucalOratoria ocupă un loc primordial în viaţa Cătălinei Iucal. Această tânără optimistă depunde un efort enorm pentru a schimba viziunile oamenilor prin intermediul unor discursuri pătrunzătoare. Şi-a descoperit talentul oratoric încă din frageda copilărie, iar cu timpul acesta a început să evolueze.

Clubul Oratorilor, Concursul Național de Oratorie „Oratorul Anului”, Top Toastmasters Club, Centrul de zi pentru fete de la Sîngerei, Centrul de zi pentru copii „Casa Esterei” (s. Vălcineț), Caravana de Crăciun „Love and Care for Moldova” sunt doar câteva proiecte în care Cătălina a investit timp, resurse și multă pasiune.

„M-am implicat și în alte proiecte de o durată mai mică, proiecte ce țin de domeniul dezvoltării profesionale a fetelor din zonele rurale, prevenirea exploatării copiilor în muncă, facilitarea schimburilor de experiență a experților din Moldova și Marea Britanie în domeniul dizabilității, trainer de liderism și public speaking, etc. Dintre toate proiectele, îmi sunt dragi cele care țin de investiția directă în capacitățile și viața spirituală a oamenilor, care pun în mișcare viața unui om dintr-un punct mort al vieții către unul viu.

catalina Iucal

Tocmai de aceea, ador să am traininguri de liderism și vorbirea în public, pentru că acestea zguduie o personalitate, o scoate dintr-o zonă a confortului și o plasează în una a provocării”, a precizat Cătălina.

Foto: Facebook.com

Sursa: EALider.md

Sugerează și tu o doamnă notorie!