Studii: Filosofie la Cluj, Comunicare la SNSPA, stagii în dezvoltare personală și coaching

Ocupație: Manager Programe la Biroul pentru Relații cu Diaspora; coach și trainer

Pasiune: Viața, cu toate manifestările ei și cu tot ce ascunde sau arată

Limbi străine: Engleză, franceză, spaniolă, rusă

Ultima carte citită: „Loving what is”, Byron Katie

Sugerează și tu o doamnă notorie!

Pentru că realitatea este atât de diversă și colorată, dar și pentru că îi ajunge energie și pasiune pentru mai multe domenii de activitate, aparent foarte diferite – Angela Stafii este dedicată pe de o parte, activităților de planificare strategică și management în Guvern, în cadrul Biroului pentru Relații cu Diaspora, iar pe de altă parte – activităților de training și consiliere.

Profesoară și trainer prin vocație, după 20 de ani de predate în mod clasic filosofia, Angela a decis să își aplice abilitățile de gândire strategică în domeniul politicilor publice. Din 2010 până în 2013 a consultat Ministerul Culturii asupra celor mai importante documentele de politici: Strategia de dezvoltare a culturii, Politici publice în domeniul teatrului, muzeelor și industrii culturale. Din 2013 face parte din echipa BRD și dezvoltă programe cu și pentru diaspora.

Angela Stafii

În același timp Angela Stafii aduce filosofia la ea acasă, printre oameni, organizând discuții pe teme de interes personal sub genericul „Vinuri filosofice”, dar și participând la evenimente și trainguri cu și despre viața femeilor. Unul dintre ultimele cursuri în cadrul căruia va facilita trei ateliere este Renașterea femeii.

Îi place mult să învețe și să dăruiască „plăcerea de sine” oamenilor, prin sesiuni individuale de coaching. Angela Stafii este o propovăduitoare a iubirii de sine și accentuează că succesul nu este determinat de influențe externe, nici de faptul că ceilalți te acceptă sau nu, ci de maniera în care tu te prețuiești, iubești și te crești pe tine.

Foto: Ellene Mocrii

Sursa: EALider.md

Sugerează și tu o doamnă notorie!