Am promis că vom reveni cu o nouă ediție a Petrecerii în Pijamale și ne-am ținut de cuvânt! Vineri, chiar de Ziua Internațională a Somnului, am organizat, alături de partenerul general Pijamale Gloria, un nou party cu dresscode specific: ținute pentru somn și papuci de cameră! Admiratoarele revistei online EA.md s-au distrat de minune întreaga seară, iar evenimentul nostru s-a alăturat campaniei #FightForEllene, la final am reușit să numărăm puțin peste 6000 de lei, bani care vor merge tot spre tratamentul colegei noastre, diagnosticată recent cu leucemie acută.

Peste 50 de cititoare, vedete și partenere ale revistei online pentru femei EA.md s-au adunat, vineri seară, la Petrecerea în Pijamale. La a doua ediție a acestui eveniment ne-am înarmat cu și mai multe surprize care au plăcut prietenelor noastre. Cristina Scarlat, Mariana Șura, Tatiana Heghea, Katy Rain și Stela Popa sunt doar câteva dintre numele care au acceptat să se alăture „armatei” de femei adunate pentru a celebra viața și a lupta pentru un scop nobil.

Flavy Deejay a fost cel care a încins aerul petrecerii cu remixuri actuale și tot muzica mixată de el a chemat participantele noastre la dans și le-a îndemnat să-și aleagă ursitul în cadrul unui concurs.

Pentru că am adunat atâtea femei frumoase într-un singur loc, partenerul general al evenimentului, Pijamale Gloria, și-a etalat în cadrul petrecerii cea mai nouă colecție de lenjerie dedicată femeilor care se pot iubi și răsfăța. Toate participantele au primit în dar papuci de cameră drăgălași din partea OLDCOM, iar PernaMea a oferit fiecărei participante câte o pernă nouă, ortopedică.

Cel care a sosit la petrecere pentru a-și cânta bine cunoscutul single „Chișinău-Verona” a fost Pasha Parfeni. Deși e logodit, cântărețul a acceptat provocarea noastră de a veni să cânte alături de atâtea femei ispititoare! Am aflat că se pregătește de nuntă, iar în scurt timp vă vom arăta secvențele video ale surprizei pe care i-am pregătit-o!

Petrecerea în Pijamale a găzduit o boxă pentru donații, dar și o tombolă cu daruri din partea partenerilor noștri, iar banii din vânzarea biletelor vor fi donați în scop caritabil pentru fotografa Ellene Mocrii. Tot în acest scop am organizat la petrecere și o licitație cu articole de la creatoarea de pălării Iuliana Chiroșca, un superb portret din batic, semnat de Nicoleta Vacaru și un set de lenjerie exclusivă de la Nicoleta Munteanu – creatoarea Love and Passion Lingerie.

Nelipsit, și de această dată, a fost tortul festiv, semnat de Panilino și savurat pe finalul serii de către participantele noastre. Sperăm că v-a plăcut, iar dacă da, promitem să revenim cu o nouă ediție, și mai palpitantă!

Foto: Dima Iacovlev