„Creative WE” este o emisiune online, inițiată de echipa Gen Moldova, care vrea să promoveze femeile din businessul moldovenesc și nu doar; femeile creative și care își povestesc experiența de reușită. O ediție specială a acestui proiect a avut loc în studioul EA.md, unde s-a vorbit despre cum prezentăm și promovăm noi persoanele care au să împărtășească o experiență, istoriile de succes și femeile care schimbă Moldova.

Emisiunea integrală o puteți vedea AICI

EA.md este femeia puternică, femeia cu personalitate, prezentă în toate aspectele sociale, culturale și profesionale. Pe lângă faptul că informăm zi de zi femeile și ne propunem să le motivăm și inspirăm, prin exemplele altor persoane care au reușit, prin diverse campanii care scot în evidență succese dar și probleme ale societății. Pentru că ne-am propus în primul rând să creștem calitativ, dar și să răspundem întru totul așteptărilor cititoarelor noastre, am creat rubrica numită CARIERĂ. Acolo veți găsi istorii motivaționale, dezvoltarea personală, lecturile recomandate, interviurile cu diferite personalități, istoriile de succes și oportunitățile de joburi sau idei de la specialiștii în domeniul recrutării sau a psihologiei organizaționale.

Vom miza foarte mult și pe categoria familie, subliniind astfel rolul acesteia în societate și importanța pe care trebuie să i-o acordăm. În cadrul interviului, am povestit despre cum e să lucrezi cu antreprenorii de la noi, care se mai și tem de microfon, de întrebări incomode și vor să prezinte mereu doar fațeta roz a lucrurilor.

emisiune„Nouă ne place să ne lăudăm cu succesele, or anume povestind eșecurile și barierele cu care ne-am confruntat, putem oferi o experiență mult mai utilă pentru cei care urmăresc sau citesc. Moldovenii se tem de microfon, dar am descoperit că se tem și de întrebări. Echipa noastră are foarte multe interviuri sau teme inițiate, pe care nu le mai putem duce la bun sfârșit din cauza faptului că persoanele pe care le așteptăm cu răspunsul ori confirmarea… le tot așteptăm. Încurajăm, în orice domeniu ar activa, fiind antreprenoare, mame, soții să își comunice problemele, pentru ca noi să găsim sfatul de la un specialist și să îl împachetăm jurnalistic bine. Ne propunem să fim legătura dintre cititor și specialist”, a spus în cadrul emisiunii editorul EA.md, Nadia Darie.

EA.md se străduie să vă aducă un conținut de calitate, iar printre rânduri ne dorim întotdeauna să găsiți emoții, mai mult decât ceea ce se povestește. Revista noastră vă va aduce și în continuare proiecte noi, vom continua colaborarea cu proiectele despre care v-am relatat și până acum. Promitem să creștem calitativ, iar noile proiecte ale revistei online sunt deja pe în proces de lucru, inclusiv emisiuni video.

Emisiunea integrală o puteți vedea AICI

Mai multe detalii și proiecte pentru antreprenori găsiți pe Pagina de Facebook GEN Moldova

Distribuie articolul: