Revista online EA.md atinge noi recorduri. Luna ianuarie 2016 a adus revistei noastre un nou record de audiență, acest număr clasându-ne pe locul I în lista site-urilor de profil din țară. EA.md e oficial cel mai vizitat site de știri pentru femei din Moldova în luna ianuarie.

Ea.md a atins un număr de peste 415 mii de vizitatori unici care au accesat site-ul nostru, citind știri, reportaje și interviurile redacției. Astfel ne clasăm pe locul 11 printre instituțiile media online aflate în studiul Biroului de audit si Tiraje al internetului și pe locul 1 printre site-urile dedicate femeilor din Republica Moldova.

gemius bati

Captură de ecran din 2016.02.05 la 10.56.48

 

Precizăm că EA.md este Revista femeilor cu personalitate, care le oferă cele mai interesante și importante știri, informații utile de care au nevoie și să le inspire să devină exemple de succes. Având deja peste 5 ani pe piața media din Republica Moldova, EA.md construiește în jurul său o comunitate a femeilor active și reprezintă un reper de calitate în presa online pentru femei.

Echipa EA.md