Interact Media, compania care deține Revista online EA.md și portalul de știri AGORA, a ridicat astăzi certificatele de înregistrare a celor două mărci. Certificatul pentru marca EA.md, având în registrele oficiale numărul 30 000, a fost înmânată în cadrul festivității oficiale dedicate aniversării de 25-a a Agenției de Stat pentru Proprietate intelectuală a Republicii Moldova.

AGEPI a onorat revista noastră, dedicându-i un moment special în cadrul solemnității organizate cu ocazia jubileului de 25 de ani al instituției. EA.md a primit certificatul de înregistrare a mărcii chiar pe scena Palatului Republicii, marcând astfel Brandul cu numărul 30 000, înregistrat de AGEPI în Moldova.

Certificat marca Ea

Prin prezentul certificat, EA.md devine marcă recunoscută și protejată pe întreg teritoriul Republicii Moldova pentru mai multe domenii conexe activității de media. Tot astăzi, compania deținătoare de Brand a ridicat certificatul și pentru marca AGORA.md, înregistrată în domeniile de activitate similare.

EA.md este deținut de frații Sergiu și Vasile Gălușcă, Dumitru Ciorici și Tudor Darie. În cadrul proiectului AGORA.md este asociată și Victoria Dumbravă, editor șef al site-ului.