Site-ul vostru preferat EA.md atinge recorduri de audiență. Potrivit statisticilor Google Analytics, în ultima lună platforma dedicată femeilor a ajuns la peste 400 de mii de utilizatori unici, care au citit știrile produse de ecipa noastră de peste 1 milion de ori.

Potrivit datelor, în ultimele 30 de zile EA.md a înregistrat 440 de mii de vizitatori unici, care au vizualizat știrile de peste 1 milion de ori. Platforma este vizitată cel mai mult de utilizatorii din R. Moldova, România și Italia.

AGORA menționează că EA.md este o publicație online ce se încadrează în categoria webzine (revistă online), cu o audiență de nișă (preponderent femei) și cu un public-țintă tânăr, majoritatea urban, cu studii medii sau superioare. Începând cu primăvara acestui an Ea.md are un design nou, responsive, pentru ca să poată fi accesat cu ușurință și pe dispozitivele mobile.

EA.md vă mulțumește pentru fidelitatea cu care ne citiți și vă asigură că vom depune și în continuare eforturi pentru a vă aduce noutățile de interes pentru femei, mai aproape și mai atractive.

EA.md este proprietate a companiei Interakt, care deține și portalul de știri economice AGORA.

Distribuie articolul: