Videoclipurile și turneele organizate de Beyoncé trădează un lucru cert: cineva are mare grijă de felul în care se îmbracă această interpretă. Așadar, de toate are grijă o singură persoană - stilista Marni Senofonte.

Marni Senofonte nu mai poartă culoarea neagră de câțiva ani, iar într-un interviu pentru wmagazine.com, a vorbit despe ce înseamnă să conceapă stilul pentru o vedetă de asemenea calibru, ca Beyoncé.

Nu port nimic negru deja de 15 ani, nici lenjerie și nici șosete. Negrul este o culoare a siguranței, o culoare a dulapului, iar mie îmi plac provocările. În fiecare dimineață”, spune fashionista.

Senfonte a acces în lumea modei cam acum două decenii, iar în acest răstimp a constituit stilul vestimentar al unor asemenea nume, ca Mary J. Blige, Kim Kardashian, Brandy, Lauryn Hill și chiar soțul lui Beyoncé – Jay Z.

Cel mai mult conta că de fiecare dată le oferea vedetelor un exemplu propriu de cum trebuie să arăți, pentru a fi respectat. Despre stilul său, susține că e sexy, bine pregătit și băiețesc în același timp. Cel mai mult o inspiră astfel de icoane ale stilului, ca Lauryn Hill, Prince sau Bridgette Bardot.

Întrebată despre ce crede cu referire la un astfel de eveniment de modă ca Met Gala, Senfonte a răspuns că în acest an, a rămas uluită de rochiile purtate de Karolina Kurkova, Kate Hudson, Rita Ora și, desigur, Beyoncé. Atunci când vorbește despre viitorul modei, Marni subliniază că în următorii ani va fi în trend tot ce este confortabil de purtat.

Explozie de extravaganță la Met Gala 2016. Ce ținute au afișat vedetele (Foto)

Marni Senofonte deține și un cont de Instagram. Chiar dacă acolo nu are o fotografie de profil cu sine, stilista publică poze cu regularitate și este urmărită de aproape 80 de mii de internauți.

Stiliștii care au conturi de Instagram, nu sunt sclavi ai publicității și dolarilor. Îmi place că exisă o platformă în care pot arăta altor viziunile mele. Ceea ce public acolo sunt look-uri cu felul în care mă îmbrac pentru ieșirile pe străzi”, mai susține stilista.

#WopWear….. #Cottweiler + #Dior = #Champion #CasualFriday

A photo posted by marnixmarni (@marnixmarni) on

9am-2pm ….. #Balenciaga (vintage) #AlexanderWang (vintage) #HenderSscheme #GentleMonstarXOpeningCeremony

A photo posted by marnixmarni (@marnixmarni) on

Yesterday …. #DontLetTheBaggyClothesFoolYa 😉 ….. Ha! #haiderackermann #wolford #ashish #henderscheme

A photo posted by marnixmarni (@marnixmarni) on

Closet Way Back …… Vintage …. #GivenchyAndJordanBrand #doernbecher #pollito #givenchy

A photo posted by marnixmarni (@marnixmarni) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: