Dacă cele mai multe femei doar visează la o talie-clepsidră, pentru americanca Kelly Lee Dekay, aceasta a devenit obsesia vieții. Tânăra de 27 de ani a obținut o talie de doar 40 de centimetri grație unui truc la care va renunța cu greu vreodată. Cum a obținut un astfel de exterior, aflăm dintr-un material distribuit recent de Mail Online.

Inspirată de personajul Rabbit Jessica – femeila cu trup de clepsidră, care apărea în benzile desenate din copilărie, Kelly a luat decizia de a-și transforma vertiginos corpul.

Kelly a făcut studii în domeniul modelling-ului, iar acum poate declara cu tărie: „Crescând, am început să iubesc exagerat stilurile frumoase ale personajelor cu corp de clepsidră și costumele acestora, care apăreau pe benzile desenate, de aceea am decis să port corseturile cu încheietori foarte strânse.”

Este interesant felul în care orice ață și orice material îți poate manipula organismul și îți poate oferi un exterior extrem. Când eram copil, adoram cărțile și benzile colorate”, a mai adăugat tânăra, pentru sursa citată.

Acum șapte ani, când a îmbrăcat corsetul pentru prima oară, nici nu-și imagina că-și va modifica exteriorul atât de radical. Pentru că s-a inspirat, în copilărie, doar de la super-eroi, ajunsă la tinerețe, Kelly a decis să devină ea însăși o femeie erou. 

Dacă vă gândiți că s-a obișnuit cu corsetul care i-a modificat talia, vă înșelați. Corsetul i-a redus numărul de scări urcate și excesul de kilograme pe care îl poate duce în mâini. În cazul în care încalcă aceste condiții, se poate răni cu ușurință. 

Chiar dacă primește comentarii nu prea pozitive din partea utilizatorilor de pe rețelele de socializare, Kelly Lee Dekay nu are de gând să renunțe la corset. Tânăra afirmă că a făcut această schimbare pentru sine și nu pentru reacțiile celorlalți!

Foto: Barcroft Media

Distribuie articolul: