Pentru prima dată în Republica Moldova, în cadrul Sărbătorii Naționale „Ziua Vinului”, a fost organizat concursul de frumusețe și inteligență, Miss Regina Vinului. Veronica Mustea, fata care s-a învrednicit de acest premiu, va avea misiunea să promoveze vinurile moldovenești la diverse expoziții locale și internaționale în decursul anului ce vine.

Regina Vinului

Câștigatoarea, în vârstă de 19 ani, s-a ales cu marele premiu de 5000 de euro, din care spune că își va cumpăra un câine, asta deoarece vinurile nu o prea tentează. Modelul este de ceva vreme reprezentanta Diamond Model Management, o Agenție specializată de la noi și își face studiile la ASEM, la facultatea de Finanțe și Bănci. 

Regina Vinuluimustea

Competiția „Miss Regina Vinului” s-a desfășurat la Palatul Republicii, iar până în finala concursului de frumusețe și inteligență au ajuns 10 tinere, care pe parcursul a 25 de zile au fost pregătite de către specialiști pentru a-și perfecționa calitățile de comunicare, cunoașterea vinurilor moldovenești, ținută scenică și prezentare eficientă. Pentru marea finală, fetele s-au tpregătit minuțios pentru cele cinci probe: defilarea costumului național, cunoașterea soiurile de viță de vie, prezentarea rochiilor de seară semnate de EHO by Evgheni Hudorojcov, un număr artistic și ultima probă, cea de inteligență, în care acestea au trebuit să răspundă la o întrebare surpriză.

Vice miss

Pe lângă titlul de miss, au fost acordate încă trei premii, toate fiind exprimate în sume d ebani. Titlul de Vice Miss Regina Vinului i-a revenit Lupei Cătălina, care a primit 3.000 de euro și Miss Simpatie e devenit Irina Madan, iar Miss Media – Cristina Costea, ambele primind suma de 1.500 de euro.

miss

Foto: Facebook.com/Veronica-Mustea, Catalina-Lupei

Distribuie articolul: