Mereu se afișează în compania femeilor, dar niciodată nu a dezvăluit numele iubitei sale și asta chiar dacă jurnaliștii au avut nenumărate tentative să-l dezbrace pe interpret de secretele personale, măgulindu-l cu tot felul de interviuri. Însă, cu cât mai mult Cristi a încercat să păstreze misterul, cu atât curiozitatea noastră a devenit și mai mare, motiv pentru care am mers pe urmele lor. 

Surse care au dorit sa-și păstreze anonimatul ne-au declarat că interpretul Cristi Aldea Teodorovici formează un cuplu cu Ecaterina Suman (24 de ani), absolventă a Facultății de Filologie a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, din Chișinău. Cei doi au făcut cunoștință anul trecut prin intermediul unor prieteni comuni, iar la scurt timp au format un cuplu, pentru câteva luni. Ulterior, cei doi s-au despărțit, ambii implicându-se în relații diferite. 
În august, 2013 Cristi nu a mai rezistat și a reluat relația cu fosta iubită Ecaterina, mărturinsindu-i că nu poate trăi fără ea. Astfel, de atunci cei doi sunt din nou împreună.

 

Foto: www.facebook.com

Distribuie articolul: