Ea este una dintre cele mai frumoase și mai sexy actrițe de la Hollywood, însă fetele sale arată, de cele mai multe ori, ca niște băieței, datorită stilului vestimentar. Are șase copii, dintre care 3 băieți – Maddox, Pax și Know și 3 fete, Zahara , Shiloh și Vivienne, iar cele două din urmă sunt ușor de confundat cu frații lor.

Obișnuită să-și ia copiii pe la evenimentele mondene, chiar dacă nu sunt mereu în echipă completă, nu de puține ori fetele actriței au uimit cu aparițiile lor băiețești. Atât pe covorul roșu, cât și în viața de zi cu zi, Shiloh și Vivienne optează pentru un look masculin, cu haine largi, chiar și tunsorile lor sunt unele androgine. Angelina îmbracă cele mai sexy rochii și pantofi cu toc, dar fetele sale aleg să apară în costume clasice masculine, Jolie încurajându-le cu această alegere. Într-un interviu recent, Angie a mărturisit că speră să le insufle și copiilor săi pasiunea pentru cauzele umanitare, dar a dezvăluit și ce sfaturile le dă tinerelor sale fete.

Stând de vorbă cu fostul secretar de stat al SUA, John Kerry, de Ziua Internațională a femeii, Angelina a spus:

„Le spun fiicelor mele că – ceea ce te separă de ceilalți este fix ceea ce vrei să faci pentru ei. Oricine poate purta o rochie și machiaj, numai că mintea va fi ceea ce te definește ca om. Află cine ești, ce gândești și ceea ce își dorești. Și luptă pentru alții pentru a avea aceleași libertăți. O viață în care îi ajuți pe ceilalți este una care merită trăită”, a spus Angelina.

Prin această declarație se subânțelege faptul că actrița le oferă fiicelor sale libertatea de a alegere ceea ce vor să facă, cum să se îmbrace și cum să se poarte, încercând să le facă să fie independente și diferite. Zahara, Shiloh și Vivienne se pare că îi urmează deja sfaturile și îi calcă pe urme mamei lor, dar nu în cariera actoricească și nici în ceea ce privește stilul vestimentar, ci în proiectele umanitare.

De curând, Zahara și Shiloh au însoțit-o pe Angelina într-o vizită la o tabără de refugiați din Iordania unde s-au întâlnit și cu fete de vârsta lor pe care le-au putut inspira. Întotdeauna Angelina a insistat asupra faptului că este important să se schimbe gândirea oamenilor, dar și legile, spunând că fiecare individ poate face ceva puternic care să conteze, ea susținând independența femeilor:

„Mă gândesc cât de mult au luptat femeile pentru a ajunge la statutul de astăzi și la egalitate. Totul contează, de la modul în care îți trăiești viața de zi cu zi și te educi în legătură cu drepturile tale, la solidaritatea cu alte femei din întreaga lume”, a spus Angi.

E de înțeles că pentru Angelina și pentru copiii ei este mai important felul în care se simt și ceea ce gândesc și nu cum sunt percepuți de unii oameni care se așteaptă, probabil, să le vadă pe fiicele actriței îmbrăcate ca niște prințese.

Foto: Arhiva OK!

Vezi și: O nouă apariție publică! Angelina Jolie s-a afișat la o întâlnire oficială

Distribuie articolul: