Stilista preferată a ducesei de Cambridge este designerul britanic Jenny Packham – un nume devenit notoriu în lumea modei. Star-urile de la Hollywood pur și simplu adoră ținutele personalizate ale acestei stiliste remarcabile.

La doar 23 de ani, numele Jenny Packham a apărut pentru prima oară pe eticheta unei rochii de mireasă. De atunci, numele stilistei a devenit un adevărat

brand și se bucură de simpatia celor mai celebre mirese.

A creat costume pentru actorii din ”Sex and the City”, ”The Devil Wears Prada”, ”James Bond Casino Royale” șiDie Another Day”.

Acum, are 49 de ani și este adorată de miresele din toată lumea. Printre clienții stilistei se află nume celebre ca: Angelina Jolie, Dita Von Teese, Miley Cyrus, Kate Hudson, Florence Welch, Jennifer Aniston, Eva Longoria, Reese Witherspoon, Kate Winslet, Cameron Diaz, Nina Dobrev, Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens și altele.

Colaborarea cu ducesa de Cambridge i-a adus succes din start. Rochia azurie, de bubac, purtată de Kate Middleton, la ieșirea din maternitate, a făcut furori în rândul designerilor, fiind apreciată pentru nota de feminitate și eleganță. Mai mult, rochia amintea de ținuta purtată de prințesa Diana, cu aceeași ocazie.

Jenny mărturisește că de când și-a început colaborarea cu ducesa de Cambridge, brandul Jenny Packham a devenit mult mai celebru.

Distribuie articolul: