Zilele trecute, la Kiev s-a desfășurat cel mai important concurs de frumusețe în rândul studentelor din Ucraina. Tinere din 24 de regiuni ale țării, inclusiv Crimeea, s-au întrecut pentru a obține titlul de cea mai frumoasă studentă din țară. Frumoasa care a câștigat titlul râvnit este originară din regiunea Ternopol. Cine este, dar și cum arată cea mai frumoasă studentă a țării noastre vecine, vedeți mai jos.

Câștigătoarea titlului de cea mai frumoasă studentă a Ucrainei s-a dovedit a fi Olga Rosoha –  reprezentanta regiunii Ternopol, aceasta devenind, totodată, „StudMiss Ucraina 2014”.

Într-un club privat din orașul Kiev, cele 24 de tinere au participat la cel mai de anvergură concurs „StudMiss”, din câte au fost organizate vreodată în Ucraina. Conform novostimira.com, nu doar frumusețea a fost criteriul cel mai important, care a contat în concurs, ci talentul, dar și inteligența participantelor.

Învingătoarea concursului de frumusețe, talent și inteligență s-a dedicat sportului intens încă acum zece ani, iar acest lucru s-a observat perfect în exteriorul fetei. Olga își dedică timpul liber ședințelor foto și concursurilor locale de frumusețec și este studentă în anul V la o facultate de economie din Ternopol.

Până în prezent, pentru titlul „StudMiss Ucraina” au luptat mai bine de 3000 de studente din toată Ucraina.

Prima etapă a concursului se desfășoară la universitățile din regiuni. În a doua etapă, tinerele selectate se adună la concursul regional, iar în cele din urmă – la cel național.

Olga Rosoha urmează să participe la următoarea ediție a concursului internațional World Miss University, după ce toate țările înscrise în competiție își vor desemna reprezentantele.

World Miss University se desfășoară anual, începând cu 1986 la Seoul, în Coreea de Sud și reunește cel puțin 40 de participante din întreaga lume. 

Foto: StudMiss, te.20minut.ua

Distribuie articolul: