Ediţia din acest an a concursului Miss World a fost gazduită de Insula Bali din Indonezia, iar concursul a fost câştigat de reprezentanta Philipine, Megan Young. Competiţia n-a fost lipsită de emotii, întrucât un grup de terorişti islamişti a ameninţat să boicoteze competiţia, protestând zile în şir împotriva acestui eveniment. Megan Young, reprezentanta Miss Philipine, este în mod oficial cea mai frumoasă femeie din lume. Aceasta a câştigat, sâmbătă seara, concursul MISS WORLD 2013, organizat la Bali, Indonezia. În lupta pentru titlul suprem, Megan Young a întrecut 127 de concurente din tot atâtea ţări, în timp ce Miss Franţa, Marine Lorphelin, a ocupat locul secund, iar Miss Ghana s-a situat pe poziţia a treia a podiumului.

Megan Young s-a născut în Statele Unite ale Americii însă s-a mutat cu părinţii săi în Philipine încă de la vârsta de 10 ani. Megan (23 ani) a apărut până acum în mai multe reclame şi a cochetat cu actoria, având roluri minore în seriale.
Concursul din acest an n-a fost lipsit de probleme, întrucât a fost organizat într-o ţară preponderent musulmană. Evenimentul trebuia să se desfăşoare, iniţial, în capitala Indoneziei, la Jakarta, însă grupuri radicale islamiste au protestat săptămâni la rând împotriva acestui concurs. În urma protestelor s-a decis mutarea concursului la Bali, o insulă unde hinduşii sunt majoritari, iar acolo nu mai există ameninţări din partea grupurilor radicale.

Islamiştii au pretins ca femeile înscrise în acest concurs arată prea multă piele, fapt ce este împotriva credinţei musulmane. Pentru a-i mulţumi, la proba costumelor de baie concurentele au purtat saronguri şi nu bikini.

Sursa, Foto: agentiadepresamondena.com

Distribuie articolul: