Lupita Nyong’o, care a câştigat în acest an premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar, cu interpretarea personajului Patsey din filmul “12 ani de sclavie”, a fost desemnată cea mai frumoasă persoană din lume de editorii revistei People.

În doar câteva luni Lupita Nyong’o a devenit dintr-o actriță debutantă și necunoscută, într-o actriță premiată cu Oscar, un style icon și cea mai dorită actriță din lume. Cei de la People au declarat-o în 2014 drept cea mai frumoasă femeie din lume.

Lupi2

Lupita, în vârstă de 31 de ani, s-a declarat onorată și flatată de titlul primit: “Este o bucurie și un compliment uriaș să primesc acest titlu. Nu am visat niciodată că se va întâmpla asta” a declarat actrița pentru revista People. Lupita a mai spus că a acceptat cu greu complimentele, dar zice că cel mai bine se simte “atunci când mi se spune că sunt frumoasă fără să am un strop de machiaj sau când nu sunt îmbrăcată într-o rochie elegantă”. 

luoit

Lupi5

Născută în Mexic și crescută în Kenya, Lupita Nyong’o a impresionat în acest an în sezonul marilor premii cinematografice cu apariţiile sale spectaculoase pe covorul roşu de la Hollywood, graţie cărora a reuşit să pătrundă în topurile celor mai elegante femei din lume şi să apară pe copertele celor mai celebre reviste de modă.

Lupi3

Recent, ea a devenit noua imagine oficială a brandului francez de produse cosmetice Lancôme.

Foto: pixieforever.com, thestylehouse.ca, telegraph.co.uk

Distribuie articolul: