Kerry Washington a fost desemnată drept cea mai bine îmbrăcată femeie a anului. Titulatura i-a fost oferită de revista “People”. Actrița a mărturisit secretul lookului său. “Nu trebuie să te îmbraci ca o călugăriţă şi nici ca şi când ai participa la un concurs pentru costume de baie. Trebuie să găseşti echilibrul între ele” a mărturisit despre stilul său vestimentar extrem de apreciat actriţa.

Kerry Washington este apreciată şi pentru talentul său actoricesc, cu care ne-a surpris în serialul de succes “Scandal”, în care interpretează o femeie puternică şi independentă, postură care i se potriveşte de minune.

Cea-a de-a doua pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete în 2013 se situează tânăra Jennifer Lawrence, noua revelaţie a Hollywood-ului. În plus, actriţa are şi ceva experienţă ca model, aşa că se justifică pe deplin alegerile sale vestimentare inspirate. Locul 3 al clasamentului este ocupat de Nicole Richie, o prezenţă extrem de şic, inspirată de stilistul Rachel Zoe.

 

 

Zoe Saldana, presupus căsătorită în această vară, se situză pe locul 4 în clasament. Aceasta arată grozav orice stil vestimentar ar aborda, atât pe covorul roşu dar mai ales în ţinutele de zi-cu-zi, pe stradă, unde arată atât de relaxată dar şi atrăgătoare.

Emma Stone se situază după Zoe în topul celor mai bine îmbrăcate femei ale anului şi pe lângă ţinutele sale atât de drăgălaşe, Emma a trecut şi prin câteva schimbări de look, toate adorabile.

Următoarele 5 locuri sunt ocupate în această ordine de: Lily Collins, Kate Bosworth, Jessica Chastain, Solange Knowles şi Jenna Dewan.

Sursa: www.cosmopolitan.ro 
Foto: www.justjared.com, www.usmagazine.com

Distribuie articolul: