E primăvară și e anotimpul renașterii și al trezirii la viață! Acum, mai mult ca oricând, EA vrea să fie frumoasă, mai proaspătă, mai plină de inspirație și mai motivată să facă lucruri mari. Iar schimbările frumoase încep de la exterior: o nouă coafură, o rochie florată, un ruj proaspăt și sucesul zilnic îți este garantat!

 

Când natura își pune straie noi, EA, femeia tot a nou miroase, de la șosete până la fundițele din păr. Rochia nouă era, încă din copilărie, un „must have” al primăverii. Când a mai crescut rochiile s-au făcut mai sofisticate, dar nici EA nu a cedat. Admirația pentru sine, contemplându-te în oglindă, este cumva specială, iar complimentele care se revarsă la adresa ei atunci când apare într-o rochie nouă parcă îi dau mai mult curaj să pună în aplicare și cele mai ascunde vise și dorințe. Rochia nouă o renaște, la propriu și la figurat.

 

EA și-a pregătit o rochie nouă. A croit-o la cei mai de seamă specialiști din țară, pentru că EA nu e o femeie oarecare. A visat-o mult, și-o imagina în felurite croieli și culori… Cel mai important era să o reprezinte și să le placă femeilor. Pentru că bărbaților, multora dintre ei, le place cam orice rochie nouă… din dragoste pentru EA. Ei bine, cu gusturile femeilor e mai greu, cu potrivirea dorințelor e și mai complicat, iar pentru ca să le aduci până la sinceritate e nevoie ca rochia nouă chiar să le impresioneze. EA și-a luat inima-n dinți și a îmbrăcat rochia nouă: e cu flori și e frumoasă foc! Toți bărbații o admiră… vouă, femeilor, vă place?

Distribuie articolul: