Cântăreaţa Taylor Swift are cel mai sexy zâmbet, actriţa Emilia Clarke are cele mai sexy buze, Emma Stone are cei mai sexy ochi, iar Nina Dobrev a fost desemnată cea mai sexy frumuseţe naturală. Cântăreaţa Jessica Simpson a fost desemnată cea mai sexy mămică din lume de casa de modă Victoria’s Secret, care a prezentat miercuri, la San Francisco, ediţia din acest an a listei sale “What Is Sexy?”. Iată cine se mai numără printre cele mai atrăgătoare femei de la Hollywood.

Jessica simpson

Topul „What Is Sexy?” (Ce este sexy?) onorează cele mai atrăgătoare femei de la Hollywood, care sunt totodată o sursă de inspiraţie. Conceptul care a stat anul acesta la baza elaborării topul a fost „Less is more” (mai puţin este mai mult). Topul a fost prezentat miercuri, la San Francisco.

În acest top apare şi Margot Robbie, care a fost desemnată cea mai sexy actriţă.

Margot robbie

De asemenea, actriţa Amber Heard este, în opinia Victoria’s Secret, celebritatea cu cele mai sexy picioare, în timp ce actriţa Jenna Dewan Tatum are cel mai sexy corp în bikini.

Ambert

Actriţa Jessica Biel este vedeta cu cel mai sexy stil sportiv, în timp ce actriţa Zooey Deschanel este vedeta cu cel mai sexy simţ al umorului.

LilyPe de altă parte, actriţa Lily Collins are cel mai sexy păr, iar actriţa Jennifer Lawrence este vedeta cu cel mai sexy păr scurt, aranjat în stilul „nu-mi pasă”.

Cântăreaţa Taylor Swift are cel mai sexy zâmbet, actriţa Emilia Clarke are cele mai sexy buze, Emma Stone are cei mai sexy ochi, iar Nina Dobrev a fost desemnată cea mai sexy frumuseţe naturală.

Nina Dobrev

 

 

Sursa/Foto: Romanialibera.ro

Distribuie articolul: