După atâtea relații scandaloase, prin care a tot intrat în gura tabloidelor, Britney Spears atrage din nou atenția asupra vieții sale amoroase Cântăreața s-a îndrăgostit de un băiat mai tânăr decât ea cu... 12 ani!

Băiatul care pare să-i fi sucit ireversibil mințile celebrei cântărețe se numește Sam Asghari. Britney și-a trădat ea însăși atitudinea „specială” față de acesta chiar la a 23-a aniversare a tânărului. Artista a organizat o petrecere „de familie” pentru omagiat și chiar i-a cântat „la mulți ani” în fața camerei telefonului mobil. Înregistrarea video a ajuns apoi pe contul de Instagram al lui Sam, care e urmărit de peste 259 de mii de internauți.

Hands down The best birthday. 03/03 ❤️ #lovemyfamily

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

„Ea mă numește cu prenumele meu adevărat”, a mai trădat omagiatul (Hesam), despre celebra sa muză!

She calls me by my real name 😍

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Sam Asghari este model și antrenor personal și anume el este cel care o inspiră pe Britney să nu renunțe la sport, ba din contra: să atingă noi și noi performanțe!

098_17077498_1271122232924806_1902805189417500672_n1

Britney și Sam formează un cuplu deja de 4 luni. Artista l-a cunoscut pe Hesam la filmările pentru clipul piesei „Slumber Party”. Ea însăși i-a confirmat noua relație într-un interviu.

Happy Saturday 🌚🐱🦁

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

https://www.instagram.com/p/BQ55ptHBvtw/?taken-by=samasghari

Which fall fashion is your favorite the left or right?

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: