În Franţa există un joc televizat „Dragostea e oarbă”, în care se formează trei cupluri în întuneric absolut. Pipăitul, vocea, mirosul şi imaginaţia le joacă festa multor participanţi. La lumina crudă a realităţii, partenerii care în întuneric ajunge

Vedeţi cât contează o privire în formarea unui cuplu?

Cum e să te îndrăgosteşti de cineva pe care nu-l poţi vedea? E posibil să seduci un bărbat fără a-ţi arăta corpul şi fără a-l lăsa să te adulmece? Nu vorbesc de relaţii virtuale, ci de oameni reali, pe care soarta i-a lipsit de nişte receptori şi canale prin care circulă de obicei o mie şi una de formule de seducere.

Câte şanse ar avea o femeie care e deprinsă să atragă atenţia prin ruj, minijupă şi decolteu în faţa unui bărbat care nu vede?

Câte şanse ar avea un bărbat care ştie să se exprime doar prin pipăit în faţa unei femei care aşteaptă validarea frumuseţii sale prin cuvinte şi cântece?

Oamenii care se privesc dimineaţa în oglindă o să caute mereu să seducă pe cineva cu care să împartă aceeaşi oglindă. Şi, din când în când, o să se întrebe: oare cum se descurcă cei fără de oglindă? 

Distribuie articolul: