Bogdan Moisei este un băiețel din Chișinău, ce suferă de o boală metabolică rară, numită „Glicogenza tip 1 A”. Aflați la capătul puterilor, părinții au decis să plece în SUA, acolo unde au găsit medici care l-ar putea ajuta pe Bogdănel. Problema cea mare este însă că tratamentul e unul extrem de costisitor.


Pentru ca Bogdan să se pună pe picioare, are nevoie de chinoterapie, logopedie, masaj și ședințe psihologice. Veronica, mama micuțului se simte neputincioasă în acest caz. Iată de ce, vine cu un apel către toți oamenii cu inimă mare:

„Bogdan nu vorbește, doar cu mici frânturi, asemenea unui copil de un anișor. Deși se deplasează în mod independent, mișcarea nu este conștientizată. Îi lipsesc total mecanismele de autoapărare, iar pentru a evita orice tip de accidente este nevoie de o ghidare permanentă din exterior. Bogdănel are o formă de dizabilitate destul de severă. Eu îl hrănesc, eu îl îngrijesc 24 din 24 de ore. Zilnic avem nevoie de teste de glicerine, pe zi facem câte 5-6 înțepături. Asta pentru a nu cădea în comă hipoglicemică. Toate produsele necesare pentru întreținere și hrană sunt foarte scumpe și sunt aduse de peste hotare. Soțul muncește zi de zi pentru ca Bogdan să poată supraviețui. Avem șansa să plecăm pentru tratament în SUA, însă în așa scurt timp nu avem posibilitatea de a colecta suma necesară. Vă rugăm din suflet să nu treceți indiferenți de durerea băiețelului nostru. Vă mulțumim”, este mesajul Veronicăi Moisei.

Cei care doresc să îl ajute pe Bogdan Moisei, o pot face AICI.

Foto: gofundme.com