Întâi iunie este o dată plină de semnificație, pentru familia Scarlat. Interpreta Cristina Scarlat este onorată să-și felicite două rude apropiate cu ocazia zilei de naștere: pe mama Iustina Scarlat (69 de ani), dar și pe fratele cântăreței - Mihai (30 de ani). Ce mesaj plin de emoție a publicat interpreta pe contul său virtual, vă spunem mai jos.

Întâi iunie este o dată plină de semnificație, pentru familia Scarlat. Interpreta Cristina Scarlat este onorată să-și felicite două rude apropiate cu ocazia zilei de naștere: pe mama Iustina Scarlat (69 de ani), dar și pe fratele cântăreței – Mihai (30 de ani). Ce mesaj plin de emoție a publicat interpreta pe contul său virtual, vă spunem mai jos.

„Astăzi, în familia noastră mare și frumoasă, avem două Maaaaari sărbători! În primul rând, scumpa mea mămică împlinește o vârstă frumoasă! La mulți ani, iubita noastră! Să te aibă Domnul în paza Lui! Să ai parte numai de bucurii! Fiecare zi din viață să-ți fie ca o poveste frumoasă! Sănătate muuuuuuultă! Tot ce îți dorești, să se împlinească! Eu îți mulțumesc și mă închin pentru tot ce ai făcut și continui să faci pentru mine și familia mea! Sunt cea mai norocoasă, cea mai fericită că anume tu ești mămica mea! Tu ești exemplul vieții mele, icoana sufletului meu, datorita ție sunt cine sunt!

În al doilea rând, această deosebită persoană, acum 30 de ani, a dat naștere frățiorului meu scump și drag – Mihăiță, mai mare cadou nici că era posibil! Frățiorul meu iubit, te cuprindem cu mult dor și cu toată dragostea noastră! Să ai parte de tot binele din lume, succese în toate, multă dragoste, realizări grandiose, prieteni devotați alături! Tu ești mândria noastră și te așteptăm cu mult dor în ospeție! La mulți ani!”, a scris Cristina Scarlat, într-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare Facebook.

Interpreta a distribuit pe internet și o colecție de fotografii realizate astăzi, în sânul familiei. Ceea ce n-a menționat Cristina Scarlat este a treia ocazie pentru care familia sa ar trebui să-i fie recunoscătoare sorții: cei doi copii minunați pe care îi are: Ionuț și Sofia, care pășesc pe aceleași urme muzicale, ca și părinții lor!

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: